09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Primarul Interimar Igor Șeremet a adresat cetăţenilor un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor în etate

//
Comentariu0

Stimată generație a vîrstei de argint!

Vă felicităm din tot sufletul cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor în etate. În această zi avem frumosul prilej de a aduce calde cuvinte de mulțumire – părinților noștri, veteranilor de război, pensionarelor, oamenilor în etate care au contribuit substanțial la dezvoltarea municipiului Bălți.

Mulți dintre DVS vă implicați activ în viața culturală a orașului, munciți la întreprinderi, în muzee și școli, participați cu o deosebită plăcere la concursurile, expozițiile, competițiile și sărbătorile orașului, infrumusețînd viața cotidiană a municipiului.

Tînăra generație Vă admiră pentru energia inepuizabilă, optimismul și experiența pe care ați acumulut-o pe parcursul anilor. Pentru tineri sunteți, cu, siguranță, modele demne de urmat, modele de curaj, de bărbăție și înțelepciune. Dragostea Vă stă în fire și ne învățați cu deosebită plăcere ce este milostenia, munca asiduă, fidelitatea pentru familie și Patrie. Ne îndreptați pe drumul vieții cu optimism și cu speranță. Ne mîndrim cu succesele DVS și Vă admirăm pentru minunata activitate civică de care dați dovadă.

Vă dorim să fiți tratați cu respect în fiecare zi, să aveți sănătate, bunăstare și multă înțelegere din partea celor mai tineri. Fie ca nepoții și copii să vă aducă cele mai mari bucurii și realizări. Ne închinăm cu plecăciune!

 

Cu mult respect,

Primar interimar al mun. Bălți                                   Igor Șeremet

[lastupdate]

Lasă un Răspuns