09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Primarul a felicitat oameni în vîrsta «de aur»

//
Comentariu0

Există doar patru dintre ele: Nadejda Vanîșeva, care a sărbătorit 102 de ani de la naștere, Olga  Golovatiuc, care a trecut vărsta de 101 de ani, și aniversările sale de 100 de ani: Anna Petrusenco și Lidia Davădovscaia.

Fiecare are propria sa soartă unică, dar una pentru toate reperele istorice importante: războiul, restaurarea țării după Victorie, foame, timpul dificil curent. Viața le-a oferit o ocazie unică de a deveni martor și participant la evenimentele unei perioade lungi de parcurs istoric trăit de țara noastră. Dar, în ciuda tuturor dificultăților și proceselor, femeile sunt încă pline de putere, iubire de viață, se bucură de fiecare zi nouă comunicând cu familia, prietenii și oaspeții.

La 17 octombrie, primarul municipiului Nikolai Grigorishin, însoțit de șefa interimar al Direcției AS și PF Nadejda Crîjanovscaia, a vizitat omagiatele. Primarul le-a dorit multă sănătate, le-a oferit buchete de flori, adresări memorabile și sprijin financiar în valoare de 10.000 (zece mii) lei fiecare. Ca răspuns în adresa primarului, femeile aniversate, i-au dorit sănătate și putere, și-au împărtățit amintirile inedite, cele mai importante fiind lucrul și comunicarea cu oamenii.

„Sunteți pentru noi un exemplu viu de cetățenie, înțelepciune și optimism, putere de minte, onestitate și decență. Ne plecăm și vă dorim tot ce este mai bun pentru voi și pentru familiile voastre. Sănătate, longevitate activă, bunăstare, pace și bunătate”, acestea fiind doar cîteva din urările adresate bunicilor în vîrsta de 100, 101 și 102 ani.

Last updated: octombrie 18, 2018 at 18:08 pm

Lasă un Răspuns