09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Mesajul primarului

Николай Григоришин
Stimați vizitatori!

Mă bucur să vă urez bun venit pe site-ul oficial al Primăriei municipiului Bălți.

În calitate de primar voi continua punerea în aplicare a principalelor priorități indicate de Renato Usatîi: eradicarea corupției, atragerea investițiilor, modernizarea transportului public, reparația drumurilor, restaurarea zonelor de agrement atractive pentru locuitori și oaspeți, reabilitarea râului Răut, rezolvarea problemelor ecologice și problemele legate de gospodăria comunală.

Prin urmare, scopul principal al site-ului – este asigurarea transparenței procesului decizional în primăria municipiului Bălți, furnizarea informației cu privire la activitățile administrației publice locale și a strategiei de dezvoltare a municipiului, a atractivității investiționale.

Comunicarea interactivă – cheia succesului în rezolvarea multor probleme stringente.

Municipalitatea se dezvoltă. Sunt propuse, dezvoltate și implementate proiecte economice, sociale, de infrastructură, educaționale și culturale. Astăzi rezolvăm cu succes problema atragerii investițiilor.

O atenție deosebită este acordată problemelor dezvoltării urbane, cooperării în mod activ cu societatea civilă, organizațiile neguvernamentale și mișcarea de voluntariat. Datorită proiectului Bugetul civic fiecare poate deveni un inițiator și participant direct la schimbările necesare mun. Bălți.

Vizitați site-ul nostru pentru a lăsa feedback-ul sau o sugestie.

Bălțenii propun – noi facem!

Last updated: iunie 4, 2018 at 16:05 pm