09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Mesajul primarului municipiului Bălți, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

//
Comentariu0

Stimați bălțeni,

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, celebrată la nivel mondial în data de 3 decembrie, a fost proclamată de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite și reprezintă un prilej deosebit de a reafirma susținerea demnității, a drepturilor și a bunăstării persoanelor cu dizabilități și de a promova incluziunea și egalitatea în societate și în comunitate.

Municipalitatea bălțeană a fost și este preocupată să asigure o dezvoltare incluzivă, echitabilă și durabilă, iar în acest sens, și-a stabilit un angajament ferm față de îmbunătățirea accesului persoanelor cu dizabilități la toate aspectele vieții urbane.

Politica accesibilității are un rol esențial în eliminarea obstacolelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilități în viața de zi cu zi. Administrația publică locală va promova și va implementa programe și proiecte destinate îmbunătățirii condițiilor de viață pentru persoanele cu dizabilități, cu scopul de a asigura protecția socială, servicii publice de calitate și oportunități egale locuitorilor municipiului Bălți.

Sunt ferm hotărât să continui în ritm ascendent activitățile de realizare a unei societăți mai favorabile incluziunii, pentru ca împreună să construim un oraș mai echitabil și mai social.

 

Cu sinceritate, 

Renato Usatîi

Last updated: decembrie 3, 2019 at 13:48 pm

Lasă un Răspuns