09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Jose Luis Herrero într-o vizită la Bălţi

//
Comentariu0

25 august curent Şeful Oficiului Consiliului Europei in Republica Moldova Dl Jose Luis Herrero a vizitat municipiul Balti cu scopul familiarizării cu activitatea, priorităţile, problemele şi necesităţile municipiului Balti.

Discuţia a durat timp de o oră şi jumătate, în care dl Hererro s-a interesat şi de succesele conducerii actualmente a Primăriei. Viceprimarul Igor Şeremet a remarcat:

Pe parcursul discuţiei cu Şeful Oficiului Consiliului Europei in Republica Moldova s-a pus accent pe chestuinile legate de relaţiile între etniile municipiului şi instruirea limbii de stat în teritoriu. Totodată s-a vorbit despre reformele teritoriale şi despre posibilităţile de cooperare cu Consiliul Europei.

La finele întrunirii dl Herrero a cadonat manuale pentru funcţionarii publici şi cărţi despre activitatea Consiliului European.

Ulterior dl Luis Herrero a vizitat Teatrul Național “V. Alecsandri” și Pinacoteca “A. Cantemir”. Dumnealui a rămas plăcut surprins de expoziţia personală a membrului Uniunii Pictorilor RM dl N. Ghibalenco şi şi-a expus dorinţa de a admira actorii pe scena Naţionalului.

Last updated: decembrie 22, 2016 at 3:36 am

Lasă un Răspuns