08:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50
piața Independenței, 1

Dragi bălțeni!

//
Comentariu0

E sărbătoare azi, ca și în fiecare primăvară – în ziua de 22 mai, când, mai mult ca vreodată,  gândurile noastre sunt adresate Bălțului – pământ sculptat în inimile noastre!

De-a lungul anilor am demonstrat că suntem gazde bune și primitoare, lăsând în sufletele oaspeților sentimente și emoții alese față de noi.

Dar în acest an, celebrarea Zilei orașului – Hramul Sfîntului Nicolae, patron spiritual al mun. Bălți – la  cea de-a 599 – a  aniversare o vom sărbători ALTFEL, în condiții speciale, impuse de situația epidemiologică.

Nu ne vom putea întâlni în alaiul de sărbătoare, nu vom putea aplauda talentul artiștilor și măiestria sportivilor bălțeni… În această zi nu voi avea posibilitatea să Vă bucur cu un nou spectacol muzical inedit, cu invitați din țară și de peste hotarele ei…

Am însă toată convingerea că celebrarea Zilei orașului, chiar și în contextul de azi, va spori spiritul de solidaritate al tuturor bălțenilor și mândria de a face parte din familia noastră. Vom depăși provocările pandemiei, ne vom întoarce întăriți la viețile noastre normale și vom sărbători împreună în data de 27 august de Ziua Independenței, cum știu a sărbători doar bălțenii!

Vă îndemn să aveți încredere în ziua de mâine, căci numai Împreună vom izbândi!

Vă doresc multă sănătate, lumină și pace în casele voastre, bunăstare și prosperare orașului nostru!

La mulți ani, Bălți!

La mulți ani, dragi bălțeni!

 Renato Usatîi,

Primarul municipiului Bălți

Last updated: mai 22, 2020 at 8:17 am

Lasă un Răspuns