09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

Departamentul de urologie al spitalului clinic municipal Bălți s-a transferat în spații noi renovate

//
Comentariu0

Acest eveniment important pentru departament și spital a avut loc pe 20 iulie. Departamentul de urologie al spitalului clinic municipal Bălți a fost transferat de la et. 1 al spitalului la et.8.

Pe 20 iulie, într-o atmosferă solemnă, directorul IPMS SCMB Serghei Rotari și șeful departamentului Serghei Kozub au tăiat panglica roșie la intrarea în departament, iar preotul bisericii Sf. Pantelimon a sfințit încăperile renovate. La ceremonie au luat parte pacienții și personalul medical al Departamentului de urologie și colegii din alte departamente ale spitalului.

Departamentul de urologie poate primi 30 de pacienți, care de azi înainte pot beneficia de condiții mai bune (apă caldă în fiecare salon, uși și ferestre din plastic).

Menționăm, că pînă la sfîrșitul anului 2018, Departamentul perinatologic va fi transferat în clădirea centrală a Spitalului clinic municipal Bălți. Încăperile departamentului vor fi ocupate de Secția ginecologie și secția consultativă. Sediul ginecologiei va primi statutul locativ pentru lucrătorii medicali.

Sursa: tvbalti.md

Last updated: iulie 24, 2018 at 14:16 pm

Lasă un Răspuns