08:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50
piața Independenței, 1

Cei mai buni boxeri și veterani ai sportului au fost premiați la Bălți

//
Comentariu0

Cei mai buni boxeri și cei care sunt numiți, pe bună dreptate, legendele boxului sovietic, au fost onorați la Bălți, prin ce a fost recunoscută importanța meritelor lor. Boxul bălțean este acum reprezentat de sportivi nu mai puțin celebri.

Prin perseverență și puterea de a-și atinge obiectivele, tinerii s-au manifestat la diferite turnee naționale și internaționale. Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, a menționat că în ultimii ani, dezvoltarea acestui tip de sport a atins un nou nivel și sunt vizibile rezultatele restaurării obiectelor sportive ale orașului (săli de sport, școli sportive etc.).

Ceremonia de decernare a celor mai buni sportivi și antrenori a fost inițiată de Maestru al Sportului și președinte al Academiei de box din municipiul Bălți, Serghei Guranda.

Reamintim că, săptămâna trecută viceprimarul municipiului Bălți, Nicolai Grigorișin, a donat îndemnizația unică oferită de stat (16 000 lei), în scop de a fi procurat echipament sportiv pentru Școala de box din Bălți.

Invitatul special al evenimentului de decernare a sportivilor a fost Timofei Screabin – boxer renumit, multiplu campion al Republicii Moldova, campion al URSS. Timofei Screabin este nominalizat pentru titlul de Cetățean de onoare al municipiului Bălți.

Toți sportivii, antrenorii și veteranii boxului au primit diplome și premii. De asemenea, primarul a menționat că în acest an, cu ocazia împlinirii celor 600 de ani de la prima atestare a municipiului Bălți, ar fi posibilă organizarea campionatelor internaționale la mai multe categorii de sport.

Last updated: ianuarie 12, 2021 at 19:33 pm

Lasă un Răspuns