09:00 - 17:00
(0 231) 54-614

A venit mult așteptată vacanță de vară! Deschiderea taberei de vacanță ”Olimpieț”

//
Comentariu0

În acest sezon de vară la tabăra de vacanță ”Olimpieț” sunt prevăzute trei schimburi a câte 12 zile fiecare. 456 de copii din școlile sportive, gimnazii și licee vor putea să se relaxeze, să prindă la puteri, să se facă cunoscuți cu semenii săi de la alte instituții de învățământ din oraș, să-și facă prieteni noi și să-i întâlnească pe cei vechi, să facă sport, să picteze, să trăiască conform programului prestabilit. Dl Serghei Gariuc, directorul tabăra de vacanță ”Olimpieț”, a vorbit despre aceea că ”furtuna care a avut loc recent nu a provocat mari daune, dar ne-a forțat să trecem prin mai multe momente neplăcute. Astfel, de dimineață, am avut de văruit bordurile, de îndepărtat pământul și nămolul adus de ploi torențiale. Copiilor le place să se relaxeze în tabăra noastră. Aici, pentru ei este prevăzut totul: au fost îmbunătățite condițiile sanitare, bucătarii de înaltă calificare de la Întreprinderea Municipală „Aprovizionare” pregătesc bucate gustoase și variate respectând cerințele calorice și de vârstă a copiilor. Părinții pot fi liniștiți”.

La deschiderea solemnă a tabărei de vacanță ”Olimpieț” din primul sezon, care a avut loc la 19.06.2019 a participat dl Nicolai Grigorișin, primarul municipiului Bălți, dna Tatiana Dubițkaia, șef Direcție Învățămînt, Tineret și Sport, directorii instituțiilor de învățământ din Bălți, artiști amatori ai Casei de Creație pentru Copii ”Miron Blanc”.

Copiii din tabăra de vacanță și-au ales pentru detașamentele lor așa denumiri ca: „Tunet”, „Simpsonii”, ”Vînători  de noroc”, „Noua Generație”, „Copiii ursei mari”, „Copiii mișto” și „Cool”. Serbarea deschiderii sezonului întâi a fost foarte distractivă. Urmând tradiției tabărei de vacanță ”Olimpieț” a fost aprins focul olimpic, încredințând acest lucru dlui dl Nicolai Grigorișin, primarul municipiului Bălți.

Last updated: iunie 21, 2019 at 12:12 pm

Lasă un Răspuns