09:00 - 17:00
(0 231) 2-64-50

15 mai – Ziua internațională a familiei.

//
Comentariu0

În ajunul acestei frumoase sărbători, asistenții sociali comunitari din cadrul Direcției asistență socială și protecția familiei mun. Bălți, au petrecut o activitate în incinta centrului de criză familial ,,SOTIS,, cu genericul ,, Familia în viziunea copilului,,.

La această activitate au luat parte 5 familii social – vulnerabile cu numărul total de 13 copii din mun. Bălți, care s-au implicat și s-au aprofundat în esența evenimentului petrecut, unde s-au desfășurat diferite jocuri distractive la care părinții împreună cu copiii au învățat modelul de relaționare între membrii familiei, creșterea aspirației personale, metodele de soluționare apărute în cadrul familiei, la finele activității, familiile au primit daruri.

Scopul atelierului de lucru a fost promovarea conceptului privind solidaritatea dintre generații și creșterea aspirațiilor privind relațiile dintre cuplu părinte – copil. Totodată a fost promovată o altă acțiune socială cu tematica ,,Suntem o familie”.

În același context, cu prilejul Zilei internațională a familiei și alte două familii social – vulnerabile din mun. Bălți, cu numărul total de 6 copii, au beneficiat de suport umanitar, scopul activității curente fiind susținerea păturilor social – vulnerabile în vederea diminuării factorilor de expulziune socială.

Acțiunile curente au fost promovate cu suportul furnizorilor Gelibert SRL, SRL ,,Alesciuc”, AO “Speranța” și Î. I. ,,Șuiu Cristina”, fapt care le aducem mulțumiri și recunoștințe și optăm pentru o colaborare continuă.

Last updated: mai 17, 2019 at 21:00 pm

Lasă un Răspuns